SHARE

Kedves Munkatársunk! A kulcs-könyvek közé a mai napon Dale Carnegie, José Silva és Frank Bettger mellett felvettük Julius Evolát és Hamvas Bélát is. Mint Te is tudod, a kezdőcsomag megvásárlásával csak az út kezdődött el számodra! Ezt az utat, amennyiben sikeres akarsz lenni, végig kell járnod. A következő szeminárium, mely ajánlottan kötelező, erről fog szólni, s ebben fog segíteni Neked.

Amennyiben folyó hó 15-éig befizeted a jelképes 150 ezer forintos szemináriumi díjat, csodálatos hétvégét töltünk majd együtt az őcsényi Ramadán Hotelben, ahol arany, gyöngy és gyémánt ügynökeink mondják el neked, hogyan valósítsd meg az álmaidat akkor is, ha ébren vagy. Hogy tudd, mire számíts, egy rövidke részletet mutatunk neked a közép-európai régió referensének előadásából.

„… És folyton úton lenni. Szerintem ez a siker. Amikor nem konkrét célt tételezünk… nem azt mondjuk, hogy a B-pont… a siker, hogy nem azt gondoljuk, hogy a B-pont a siker, vagy valami siker, hanem azt érezzük, hogy az életünk lényegében egy kiapadhatatlan lehetőség. Lehetőségeknek a végtelen forrása. És ha ott vagyok a B-be’, akkor majd megyek tovább, mer’ jön a C! És… ezer irányba tudok elindulni! Ezernyi irányba… Számtalan lehetőséget ad nekem az élet. Nincs az a rossz helyzet, nincs az a nyomás, nincs az a tragédia, ami megakadályozna engem abban, hogy… azok ellenére is akár, de új célt tűzzek ki az életben. Mert folyton úton tudok lenni. Sz’tem ez a siker. Egyszerre bevonódni… a világba… új és reális célokat… adni saját magunknak, de egyc’… egyszerre kicsit… elengedni. A világot. Ez egy… megint egy paradoxon, én tudom… de… az emberélet az nem egy… fekete-fehér… tévéfilm. S ki a sikeres? Már ez maga… majdhogynem fekete-fehér… ez a… dia… (…) Sz’tem az a sikeres, aki… egyszerre tudja a saját határait és a saját határtalanságát megélni. Ugye, emberek vagyunk. Bele… születünk egy fizikai világba, ahol akadályok vannak, tér van, idő van, feltételek vannak, más emberek vannak… Állandóan akadályokba ütközünk, határaink vannak. És ez nyilvánvaló. De a másik… sikerhez vezető út… a sikerességhez vezető út szerintem, hogy amikor az ember felismeri, hogy… valójában rajta múlik az élete. Nem másokon. Hanem ő maga felelős az életéért… Ő maga… bocsánat… ő maga felelős a határ… ő maga felelős az élete kiteljesedéséért. Vagyis, amikor azt tudja mondani az ember, hogy… sokkal többre vagyok képes. Mint, amit én magam gondolnék… vagy, amit mások gondolnának rólam. Sokkal többre vagyok képes, és hogy ez megtörténik-e, vagy, hogy ezt megvalósítom-e, az rajtam múlik. Semmi máson, csupán rajtam múlik. Sz’tem ez a siker. Amikor ebbe a… ebbe a pillanatba’ az ember eljut, vagy erre a felismerésre, ha már felismerésekről beszéltünk, hogy minden rajta múlik. Minden rajta múlik. (…) A siker nem jutalom. A jutalom maga… az maga az élet. Bármennyire is szentimentálisan hangzik, vagy egy picit ilyen… ööö… túlzott, ööö… ilyen érzelmileg túlzott ööö… felfokozásként…, a jutalom – és maga a siker is – az, hogy élünk. Az, hogy va’… van egy lehetőségünk itt a földi világban, hogy… kinek hosszabb, kinek rövidebb ideig, arra, hogy ezt a megfoghatatlan, felfoghatatlan, kiapadhatatlan, kimeríthetetlen csodát, amit életnek hívunk, ezt átéljük. Sz’tem ez a siker, és… az ehhez való viszonyulásunk… a sikeresség…, hogy megtanuljuk… az életet tisztelni…, megtanuljuk az életben a lehetőségeket… megtalálni…, megtanuljunk az életben jónak is… rosznak is… nem azt mondom, hogy örülni, de hogy a jóban is, rosszban is megtalálni a lehetőséget…, és ööö… bizonyos értelemben a siker… az nem más, mint embernek maradni. A huszonegyedik században.”

A teljes előadást a szeminárium alkalmával megvásárolhatod csupán 10 ezer forintos bevezető áron. A hétvégén emellett lehetőséged lesz motivációs és érzékenyítő tréningeken is részt venni, valamint mindenkori fizetésed 10 százalékáért belépni a pártba.

Ne feledd! Nincsenek kifogások! Csak TE vagy!

Simicska Lajos szupergyémánt termékforgalmazó, european discount manager

() VBT ()

SHARE
Previous articleDUPLA PARADOXON
Next articleMy Favourite Books

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here